Reunió virtual amb la Conselleria d'Educació per les targetes de menjador


24 Mar, 2020

REUNIÓ VIRTUAL AMB LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ PER LES TARGETES DE MENJADOR

A la reunió telemàtica d’avui dimarts 24 de març, la directora general de Primera Infància, ens ha donat les explicacions per les quals han arribat a aquesta decisió, després d’haver plantejat diferents vies i possibilitats.

La intenció que tenen és continuar amb el repartiment de les més de 6000 targetes, que disposaran de 40 euros, recarregables en 60 euros més a partir de l’1 d’abril, mentre duri l’estat d’alarma. El repartiment es pretén fer al pati, amb presència policial, repartiment de mascaretes i guants, el divendres 27 de març. Les instruccions les rebran els equips directius.

Després d’agrair les explicacions, hem expressat el nostre malestar, ja que aquest tema no va sortir a la reunió passada. Entenem la necessitat i vulnerabilitat d’algunes famílies de rebre aquesta ajuda urgent, però també pensam que aquest no és moment per fer actes presencials. Per això insistim en substituir aquest repartiment presencial per un ingrés bancari d’urgència, altres vies similars per fer arribar aquestes targetes o l'enviament d'un menú mitjançant una empresa de catering. Aquesta setmana es preveu un creixement significatiu dels casos de contagi, ho veurem a les notícies, i l’objectiu ara, és minvar la corba d’infectats per tal de contenir el virus. Cal tancar els centres, com fan la majoria de comunitats autònomes.

Finalment, vos recordam que demà dimecres hi ha una reunió al Ministeri, on l’ordre del dia serà molt extens i es tractaran temes com l’ajornament de la selectivitat i que passarà amb les oposicions, entre altres.


 

*NOVETAT (25/03/20)

Avui 25 de març Conselleria ha enviat les instruccions complementàries per al repartiment de les targetes (Consulteu document adjunt).

instruccions-complementaÌries-beques-24032020