Oposicions


21 Mar, 2020

ANPE PLANTEJA Al MINISTERI D’EDUCACIÓ QUE COORDINI UNA RESPOSTA CONJUNTA AMB LES CCAA PRESERVANT LA SALUT DELS DOCENTS I OPOSITORS

ANPE ha plantejat la necessitat que el Ministeri d'Educació coordini una resposta conjunta amb les CC.AA sobre la convocatòria d'Oposicions d'enguany.

Hi ha comunitats, que ja han tancat els seus terminis de sol·licitud, altres comunitats que han l’hagut de suspendre i altres que no han publicat encara les seves convocatòries i no ho podran fer fins que no finalitzi l'actual estat d'alarma.

El Ministeri d'Educació ens ha comunicat, que després de consultar a les comunitats, avui dia manté les convocatòries d'oposicions.

Independentment de l'anunciat, el Ministeri mantindrà el contacte amb les CC.AA, i la celebració, ajornament o suspensió de la convocatòria d'oposicions d'enguany, dependrà de l'evolució de la situació sanitària, per la qual cosa la decisió de la seva celebració no és ferma.

Per ANPE, preservar la salut de docents, membres de tribunal, interins i opositors, és prioritari, i ha de ser l'únic criteri per a l'adopció de qualsevol decisió.

ANPE exigeix que les CCAA aconsegueixin un acord unànime de manera urgent que treguin de la incertesa actual a milers de docents que aspiren a obtenir una plaça de funcionari.