Des d'Anpe advertim complir amb les normes per a no saturar els serveis sanitaris


18 Mar, 2020

DES D’ANPE ADVERTIM COMPLIR AMB LES NORMES PER A NO SATURAR ELS SERVEIS SANITARIS

Davant l’expansió de l’epidèmia del coronavirus a les Illes Balears, i que la setmana vinent augmentaran els casos d’infecció, volem posar de manifest la importància de continuar amb la campanya #DocentsDesdeCasa, enviant a docents, directius i inspectors a fer tasques telemàtiques des de casa per col•laborar amb el col•lectiu sanitari, ajudant-los a fer més sostenibles els seus recursos en el temps i no saturar els hospitals ni els serveis de salut.

El nostre objectiu, com a sindicat, ha estat que els docents traslladin una campanya de conscienciació, signada per 1700 professors en 5 dies, perquè docents, famílies i alumnes quedin a casa, ja que aquesta és la millor manera de minvar el risc de contagi i guanyar temps a la infecció.

Hem de saber, que aquesta pandèmia és molt probable que s’allargui més enllà de 15 dies, i que una vegada finalitzada, entrarem en una crisi econòmica que haurem de gestionar entre tots. És per això que també volem traslladar un missatge de ser solidaris i ser respectuosos amb els altres i complir les normes que se’ns demanen.

Volem agrair a tots els docents la tasca de conscienciació i aquest missatge de tranquil•litat pels nostres alumnes i les famílies.

Finalment, enviar un missatge de coratge i agraïment als sanitaris i a tot el personal d’altres sectors, que estan en la primera línia humanitària, fent la seva gran tasca social de manera ininterrompuda i amb dedicació.

http://chng.it/Z2pwHfMJjj

acordjpdnumallorca
acordjpdnumenorca
acordjpdnueivissaiformentera
salut