Oposicions docents: novetat!


03 Abr, 2020

LES OPOSICIONS NO ES PODEN FER AL JUNY!

Amb aquesta notícia es confirma que queden AJORNADES!

Avui al matí, la directora general de Personal Docent, Rafi Sánchez, ens ha comunicat que demà dissabte 4 d’abril, es publicarà al BOIB la suspensió temporal dels dos dies del termini d'inscripció a les oposicions fins a nova ordre. Aquesta interrupció del termini vol dir que les oposicions ja no es podran fer materialment al mes de juny. D'aquesta manera es rebaixa l’angoixa dels opositors.

Des d’ANPE volem enviar un missatge de calma, ja que la pròrroga de l’estat d’alarma, i aquest missatge, fa impossible gestionar les oposicions pel juny de 2020. Recordam que són 13, les comunitats que s’han inclinat per posposar-les, i moltes d’elles, ja han declarat oficialment l’ajornament pel 2021.

Seguirem pendents però, a l'espera de la resposta del Ministeri, per certificar el manteniment de les places d’estabilitat perquè l'oferta pública es pugui traslladar al 2021 amb les 1144 places previstes.

Consulteu el BOIB aquí o al document adjunt..

NOVETAT

RODA DE PREMSA DEL CONSELLER A LES 15:16H

"Educació insisteix en la necessitat urgent i excepcional una mesura legislativa que permeti conservar l’oferta de places d’oposicions de 2020 per a oferir-les el 2021"

Consulteu tota la informació aquí.

3134