Accés a l'administració digital amb @clave


13 Maig, 2020

ACCÉS A L’ADMINISTRACIÓ DIGITAL AMB @CLAVE

Des d’ANPE vos recomanem que les persones que no teniu @Clave vos registreu, ja que també és pretén potenciar l'administració digital. Teniu diverses maneres d’accedir:

- Amb certificat digital (que s’ha d’anar presencialment, per la qual cosa no és recomanable en aquests moments).
- Amb usuari i contrasenya del portal del personal (pels qui estau en actiu).
- Amb @Clave, per aquells sense usuari ni contrasenya al portal, ja que la modalitat anònima desapareixerà a partir de l'1 de Juliol.

Aquells interins que teniu certificat digital i portal del personal no cal que ho faceu, però si vos ho recomanam. És obligatori per aquells interins que accedien anònimament.

A qui afectarà:

1. A tots els tràmits relacionats amb els processos dels funcionaris interins (tràmit de selecció de places, presa de possessió, cessió de dades a centres concertats, etc,..) s’hauran de fer de forma autenticada (és a dir, que desapareix el format anònim). Aquest procés començarà a efectuar-se aproximadament a partir de Juliol, coincidint amb el tràmit d’adjudicació de vacants del curs 2020-2021.

2. També es recomana als funcionaris de carrera que es treguin també la @Clave, ja que s’està plantejant per futurs tràmits, com les comissions de serveis, el CGT, bestretes i altres processos administratius.

Finalment penseu que la @Clave dóna accés a l’Administració digital amb processos tan essencials com fer la declaració de la renda, accés a la carpeta ciutadana (les teves propietats personals), accés al pagament de tributs online, etc... amb la qual cosa, per evitar contactes físics en aquests moments, des d’ANPE vos recomanam potenciar aquest accés a l’Administració digital en general.

Podeu accedir al següent enllaç.