Resultat de la recerca

Tornar

ANPE insta a Educació a preparar els centres educatius davant la previsió d'augment de contagis i la baixada de temperatures
I. Balears 04 Gen, 2024
whatsapp-image-2024-01-05-at-16.04.59

ANPE considera que la comunitat educativa ha d'estar avisada de les recomanacions sanitàries.

ANPE Informa Notícies
Anpe celebra el dia de la pau i la no violència amb un decàleg per la convivència
I. Balears 30 Gen, 2020
deca-leg-convivencia

 DIA DE LA PAU  I LA NO VIOLÈNCIA ESCOLAR El món necessita artesans de la pau oberts al diàleg sense exclusió; un diàleg de dones i homes que cerquin la veritat i el bé comú més enllà de les ideologies i opinions diferents. Per tot això, des d’ANPE IB hem elaborat aquest decàleg per la convivència, convençuts i convençudes de que la Pau comença a les aules. 

Convivència Notícies
Anpe IB surt a la premsa per la seva oposició al marcatge horari als centres educatius
I. Balears 14 Sep, 2019
diari-de-mallorca---lluita-contra-marcatge

ANPE IB SURT A LA PREMSA Ja hem recollit més de 1100 firmes en contra del marcatge de les entrades i sortides dels mestres i professors als centres educatius!! Si encara no has firmat, entra aquí.  

Notes de premsa Notícies
Resum mesa sectorial 5 de juny del 2019
I. Balears 05 Jun, 2019
mesa

MESA SECTORIAL DE DIMECRES 5 DE JUNY A la mesa sectorial convocada per avui hem tractat la pròrroga dels criteris de quota pel proper curs. Des d’ANPE, hem recordat que volem que es destini la pujada del 65 milions del darrer pressupost íntegrament a l’ensenyament públic, per recuperar condicions laborals perdudes. Ara que disposam de 1000 milions d’euros al capítol d’Educació, no ens podem conformar amb la pròrroga d’uns criteris millorables.

Meses de negociació Notícies
ANPE Balears celebra el seu consell sindical autonòmic
I. Balears 05 Abr, 2019
consell-sindical

ANPE BALEARS CELEBRA EL SEU CONSELL SINDICAL AUTONÒMIC Agraïm l'assistència de tots els participants i la seva implicació al nostre projecte comú.

Acció sindical Notícies
Tornar