Resultat de la recerca

Tornar

Canvis en els permisos docents amb l'aprovació dels pressupostos
I. Balears 11 Feb, 2021
image

Cal tenir en compte les modificacions del Text Refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic: Es dóna nova redacció a les lletres a) i f) de l'article 48 que es refereix a la regulació dels permisos dels funcionaris públics. Aquest articulat es pren com a base per a tots els funcionaris públics, encara que posteriorment pot ser millorat per la normativa autonòmica que reguli cada sector funcionarial.

Permisos i Llicències
Resum de la Mesa Sectorial Extraordinària de dijous 1 d'octubre
I. Balears 01 Oct, 2020
rafi-min-min

RESUM DE LA MESA SECTORIAL EXTRAORDINÀRIA DE DIJOUS 1 D'OCTUBRE Avui dijous 1 d’octubre ha tingut lloc la sessió extraordinària de la Mesa Sectorial per tractar un únic, però molt important punt: 1. Esborrany de proposta d’acord de Consell de Govern pel qual s’estableixen unes mesures extraordinàries i transitòries per afavorir la conciliació laboral i familiar del personal docent no universitari al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Permisos i Llicències Coronavirus Mesa Sectorial
Sol·licitud de permisos telemàticament
I. Balears 16 Sep, 2020
permisos

Us recordam que si necessitau demanar qualsevol permís a la Conselleria d’Educació ho heu de fer a través del GESTIB > pestanya PERSONAL > PERMISOS.

Permisos i Llicències Docentes
Nou tràmit telemàtic: permisos i llicències DGP Docent
I. Balears 29 Maig, 2020
permisos-i-llicencies

A partir del dilluns dia 1 de JUNY de 2020 tots els permisos i llicències que atorga la Direcció General de Personal Docent s'hauran de sol·licitar i tramitar de la SEGÜENT MANERA:

Permisos i Llicències
Gestió dels romanents als centres
I. Balears 06 Mar, 2020
caib2

REUNIÓ SOBRE LA GESTIÓ DELS ROMANENTS ALS CENTRES A la reunió mantinguda ahir dijous 5 de març, ANPE ha decidit participar en aquest grup de treball per responsabilitat i perquè ha estat convocat, però volem advertir que no farem cap aportació al document presentat. El motiu és perquè ens trobem davant una “retallada en tota regla”, aquest document és fruit d’una mesura presa de manera unilateral i per sorpresa, minvant el pressupost dels centres educatius, generant malestar als equips directius, als docents, a les famílies i als alumnes, ja que molts de centres tindran dificultats per dur endavant tots aquells projectes que s’havien proposat pel 2020.  

Centres Acció sindical Permisos i Llicències
Tornar