ANPE signa la carrera professional dels inspectors d'educació complint amb l'Acord Marc


16 Jul, 2024

ANPE SIGNA LA CARRERA PROFESSIONAL DELS INSPECTORS D'EDUCACIÓ COMPLINT AMB L'ACORD MARC

Aquest matí, els sindicats amb representació a la Mesa Sectorial i la Conselleria ens hem reunit amb el Departament dʻInspecció Educativa per signar el nou complement de la carrera professional dʻaquest col·lectiu, després de mesos de negociació.

La implementació d'aquesta nova millora ve pautada en un dels punts recollits a l'Acord Marc signat, on l'Administració ha complit amb les demandes del col·lectiu, amb un increment del 50% en relació amb la carrera docent i amb caràcter retroactiu des de gener del 2024.

Des del sindicat hem treballat per facilitar que el DIE disposi de tres trams ja aconseguits per als docents. A partir d'ara, des de la nostra organització ens marcam com a objectiu arribar a les mateixes quanties pel professorat.

Finalment, hem recordat al conseller Vera que la nova situació política no ha de suposar un impediment per continuar desenvolupant tots els punts recollits als acords pactats, així com millorar-los i, fins i tot, elaborar noves iniciatives que resolguin les dificultats de la insularitat, redueixin l'excés de burocràcia i potenciïn l'acció tutorial, entre altres mesures que preocupen els docents.