EXTERIOR Regne Unit. Vacant en l'institut espanyol Vicente Canyada Blanch de Londres en règim d'interinitat


21 Sep, 2023

EXTERIOR Regne Unit. Vacant en l'institut espanyol Vicente Canyada Blanch de Londres en règim d'interinitat
 
Es necessita proveir urgentment una substitució de professor/a d'Ensenyament Secundari, especialitat biologia i geologia en anglès per a l'I.E. "Vicente Canyada Blanch" de Londres en règim d'interinitat.

S'admeten sol·licituds fins al divendres 29 de setembre, inclusivament.

És necessari comptar amb permís de treball i residència al Regne Unit expedit per les autoritats migratòries britàniques (passaport britànic, settled o pre-settled estatus o visat). Si no es disposa del mateix la seva sol·licitud no podrà ser considerada.


Aquest procediment es desenvolupa d'acord amb el que es disposa en l'article 8.3 de l'Ordre *EDU/1481/2009, de 4 de juny, per la qual es regula la formació de llistes d'aspirants a exercir llocs en règim d'interinitat en places dels cossos docents contemplats en la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, en centres i programes de l'acció educativa espanyola en l'exterior.


Salari: Aproximadament 1700 euros bruts mensuals.
Titulació requerida (una de les quals segueixen):

  • Llicenciatura en: Ciències Naturals, Ciències, Secció Biologia o Geologia, Ciències Biològiques, Ciències Geològiques, Biologia, Ciències Ambientals, Geologia, Ciències de la Mar, Bioquímica, Farmàcia, Medicina o Veterinària.
  • Enginyeria: Agrònoma, de muntanyes o de Mines.
  • Qualsevol titulació universitària superior i haver superat un cicle dels estudis conduents a l'obtenció de les titulacions superiors enumerades, o una Enginyeria tècnica vinculada a les Enginyeries superiors, així mateix, enumerades.
  • El corresponent Títol de Grau de les mateixes titulacions.

I, a més:

  • Certificat de Qualificació Pedagògica, Certificat d'aptitud Pedagògica, Titulació de Maestro, Llicenciatura en Pedagogia o Psicopedagogia o Màster en Educació.
  • Haver impartit docència durant un mínim de 12 mesos en períodes continus o discontinus, en centres públics o privats d'ensenyament reglat, degudament autoritzats, en els nivells i ensenyaments les especialitats docents dels quals es regulen en el citat Reial decret 1834/2008, de 8 de novembre.

Per a participar, ha d'enviar el Curriculum vitae i la documentació necessària que justifiqui la seva titulació i formació pedagògica i experiència professional, en un únic document PDF, a la Conselleria d'Educació al correu electrònic convocatorias.uk@educacion.gob.es fins al divendres dia 29 de setembre de 2023 inclòs.

 

Font: Conselleria Educació del Regne Unit