ANPE es manifesta a Madrid per la recuperació del poder adquisitiu dels docents


24 Oct, 2022

ANPE ES MANIFESTA A MADRID PER LA RECUPERACIÓ DEL PODER ADQUISITIU DELS DOCENTS

Davant l'escenari econòmic que s'aveïna, una delegació d’ANPE Balears s'ha manifestat al costat d'altres companys a Madrid per reivindicar un salari just per als docents, davant la situació econòmica que travessa el país.

La manifestació, que ha reunit a més de 8.000 persones, ha transcorregut en un ambient lúdic, amb xiulades i música que s'han fet notar en el centre de la capital, en una protesta convocada pels sindicats ANPE, CCP, FASGA, FETICO, FINI, FSIE, SATSE, SLT i USO.

Davant aquesta situació, ANPE demana al govern que pressuposti una pujada d’acord amb l'IPC, establint mecanismes correctors per cercar la recuperació del poder adquisitiu perdut anys anteriors. Cal recordar, que si a aquest impacte li afegim l'efecte de la insularitat, l'augment del cost de la vida i les retallades efectuades pel Govern, en balears, el professorat ha sortit encara més perjudicat.

  • En paraules de Carolina Alcaraz, vicepresidenta de ANPE Balears i resident a Eivissa: “els docents de balears perden diners per venir a treballar a les Pitiüses, i això és intolerable”.

Per aquest motiu, des del sindicat continuarem apostant per recuperar aquest 20% del poder adquisitiu oblidat i el reconeixement de la insularitat, especialment per a les illes de Menorca, Eivissa i Formentera.

Accediu a les notícies aquí:

311664876_543773447751643_5394748219282886747_n--1