Triomf d'UNISEP a la manifestació motoritzada a Menorca


17 Maig, 2021

 

TRIOMF D’UNISEP A LA MANIFESTACIÓ MOTORITZADA DE MENORCA

Aquest dissabte 15 de maig, més de 100 cotxes es varen mobilitzar a Maó per reclamar uns serveis públics de qualitat pels nostres ciutadans.

A Menorca tenim més de 1000 mestres i professors, que han d’assumir lloguers abussius i fer front al sobrecost que genera la doble insularitat. Des del sindicat defensam una educació pública que recuperi la bretxa educativa produïda per aquesta pandemia. L’equiparació del complement d'insularitat dels funcionaris de les Illes Balears amb el de Canàries és una mesura urgent, si volem recuperar la feblesa educativa que el coronavirus i la insularitat han deixat de manifest. 

El president d’ANPE i un dels portaveus de la plataforma UNISEP, Víctor Villatoro, va declarar que “els efectes de la pandèmia han generat uns dèficits d'aprenentatge importants, especialmente per la reconversió del professorat especialista i de suport en tutor”. També va afegir que “Aquesta reivindicació la fem de cara als alumnes, per tal que puguin gaudir d’una educació pública com la resta de territoris”. 

Des d’ANPE volem agrair la participació de tots els assistents i advertim que continuarem amb les mobilitzacions fins que la plataforma segui a negociar amb la presidenta del Govern, Francina Armengol. 

Cal recordar que, aquesta plataforma aglutina sindicats professionals majoritaris a cada sector com Simebal (metges), ANPE (docents), SATSE (infermers), USAE (auxiliars tècnics d’infermeria), JUPOL (policia nacional), JUCIL (guàrdia civil) y CSIF (funcionaris de règim general).













 

 

Accediu a les notícies a la premsa: