Resultat de la recerca

Tornar

I. Balears 14 Sep, 2019
Anpe IB surt a la premsa per la seva oposició al marcatge horari als centres educatius

ANPE IB SURT A LA PREMSA Ja hem recollit més de 1100 firmes en contra del marcatge de les entrades i sortides dels mestres i professors als centres educatius!! Si encara no has firmat, entra aquí.  

Llegir més
#Notes de premsa #Notícies
 • Notícia destacada

I. Balears 30 Oct, 2018
El sindicat d'infermeria SATSE i ANPE reclamen infermeres o infermers escolars en els centres educatius públics de balears.

El Sindicat d'Infermeria SATSE i l'organització de docents ANPE reclamen a Balears que s'incorpori personal d'infermeria en els centres educatius per informar i assistir sanitàriament a tots els escolars de les Balears.

Llegir més
#ANPE Informa #Notes de premsa
 • Notícia destacada

I. Balears 05 Oct, 2018
Davant el Dia mundial del docent, ANPE exigeix dignificar la professió docent

L'any 1993, la UNESCO va declarar el 5 d'octubre Dia Mundial del Docent, com a reconeixement a la contribució imprescindible que aporta la docència al desenvolupament de cada individu i al progrés social. Davant d'aquesta afirmació, ANPE considera que el professorat dóna a la societat un servei essencial, i les seves condicions retributives, laborals i socials no poden seguir minvades. D'altra banda, urgeix la necessitat de regular la professió docent que dur molts anys estancada.

Llegir més
#Notes de premsa
 • Notícia destacada

I. Balears 30 Sep, 2018
ANPE a premsa

Campanya d'ANPE sobre l'increment de denúncies per insults dels pares als docents a través del whatsapp.

Llegir més
#Notes de premsa #ANPE en els mitjans
 • Notícia destacada

I. Balears 28 Sep, 2018
ANPE demana als pares i mares d'alumnes un ús responsable dels grups de whatsapp i respecte al professorat

ANPE demana als pares i mares d'alumnes un ús responsable dels grups de whatsapp i respecte al professorat.    

Llegir més
#Notes de premsa #ANPE Informa
 • Notícia destacada

I. Balears 26 Sep, 2018
Davant l'increment del pressupost a educació, ANPE exigeix que aquest es destini íntegrament a l'educació pública

Després de l’anunci de la presidenta del Govern de les Illes Balears amb la destinació de mil milions d’euros a educació en els propers pressupostos autonòmics, ANPE demana que el nou increment econòmic de 65 milions d'euros, vagi destinat íntegrament a l’escola pública, ja que ha estat el col·lectiu que més ha patit les retallades, perdent fins a un 20% del seu poder adquisitiu en els darrers anys.

Llegir més
#Notes de premsa
 • Notícia destacada

I. Balears 07 Sep, 2018
ANPE demanarà una compensació econòmica pels interins afectats pel retard de les adjudicacions de setembre

El sindicat ANPE demanarà explicacions a la Conselleria d’Educació per les conseqüències causades al professorat interí degut a les errades informàtiques que han suposat un endarreriment dels contractes dels professors interins afectats.  

Llegir més
#Notes de premsa #Interins #Adjudicacions
 • Notícia destacada

I. Balears Nacional 05 Sep, 2018
ANPE reclama mesures educatives i un acord bàsic d'estat que conti amb la participació del professorat

Davant l'inici del curs escolar, ANPE exigeix que les propostes de modificació de la LOMCE i altres mesures que es vulguin implantar venguin precedides d'un acord de mínims i compti sempre amb la implicació i participació del professorat.

Llegir més
#Notes de premsa
 • Notícia destacada

I. Balears 18 Jun, 2018
VIII Congrés sindical estatal d'Anpe

El VIII Congrés sindical estatal d'ANPE ha reelegit a Nicolás Fernández Guisado com a president nacional d'ANPE juntament amb el nou secretariat estatal.  

Llegir més
#Notes de premsa
 • Notícia destacada

I. Balears 07 Jun, 2018
Reivindicacions d'Anpe davant el nou govern i la ministra d'educació

Des d'ANPE felicitam la nova ministra d'Educació, Isabel Celaá, li desitjam èxits en el seu nou càrrec i li oferim la nostra voluntat de dialogar i arribar a acords per millorar el sistema educatiu i les condicions laborals i socials del professorat que s'han perdut en anteriors legislatures.

Llegir més
#Notes de premsa
 • Notícia destacada

I. Balears 01 Jun, 2018
L'advocada general del TUE, avala la validesa de l'acord ANPE-MECD sobre els nomenaments dels interins en els mesos d'estiu

L'advocada general assenyala, entre altres arguments, que el cessament dels funcionaris interins al començament de les vacances d'estiu contravé l'acord de 10 de març de 1994, aconseguit entre la Direcció General de Personal i Serveis del Ministeri espanyol d'Educació i Ciència i el sindicat ANPE.

Llegir més
#Notes de premsa
 • Notícia destacada

I. Balears 10 Maig, 2018
I si no hagués pacte d'estat, ¿qué feim amb l'educació?

Fa uns dies, el PSOE anunciava que abandonava la subcomissió del Congrés pel pacte d’Estat per l’educació, decisió també amb el suport de PODEMOS i pels partits nacionalistes justificant-ho, entre altres raons, en que la proposta de finançament s’allunyava molt de l’esperat 5% del PIB.  Al mateix temps, algunes organitzacions sindicals i socials van abandonar els grups de treball de la comissió permanent del Consell Escolar de l’Estat, on s’estava elaborant un informe avaluatiu i propositiu,  a instàncies del propi Ministre, sobre el contingut dels anomenats quinze punts acordats a la subcomissió.

Llegir més
#Notes de premsa
 • Notícia destacada

I. Balears 03 Maig, 2018
ANPE es reuneix amb la Conselleria d'Educació per presentar la campanya d'equiparació salarial

Avui ens hem reunit amb el Sr. conseller, Martí March i la Sra. directora general, Rafi Sánchez, amb la intenció de potenciar el paper i el prestigi de l’escola pública a les nostres illes. Hem aprofitat per presentar la nostra campanya sobre l’equiparació salarial, amb la necessitat de recordar que som cossos funcionarials de caràcter estatal, amb les competències transferides a les CCAA, on les retribucions són abonades per aquestes.

Llegir més
#Acció sindical #Notes de premsa
 • Notícia destacada

I. Balears 26 Abr, 2018
ANPE es reuneix amb el secretari d'estat d'educació per a informar de la campanya d'equiparació salarial

ANPE ha presentat al secretari d'Estat, D. Marcial Marín i al director general d'Avaluació i Cooperació Territorial, D. Marc Rando, la campanya #EquiparacionSalarialDocenteYA amb més de 25.000 signatures recollides en només un mes, a més d'exigir la necessària reversió de les retallades mantingudes en el RD-Llei 14/2012.

Llegir més
#Acció sindical #Notes de premsa
 • Notícia destacada

I. Balears Nacional 13 Mar, 2018
Equiparació salarial docent JA. Més de 20.000 firmes

Les diferències salarials entre docents de diferents comunitats autonòmes ha anat augmentant progressivament, arribant a ser, en alguns casos, més de 6.000 euros anuals per realitzar les mateixes funcions i havent accedint amb els mateixos requisits i condicions, simplement depenent de la Comunitat Autònoma en la que s'està treballant.

Llegir més
#Acció sindical #Notes de premsa
 • Notícia destacada

I. Balears 27 Feb, 2018
ANPE exigeix la recuperació salarial perduda pels docents des de 2010 i la derogació dels RD que mantenen les retallades

ANPE exigeix la recuperació del salari perdut pels docents des de 2010 a més de la derogació immediata dels reials decrets llei que mantenen les retallades sobre l'ensenyament públic i el seu professorat.  

Llegir més
#Retribucions #Notes de premsa #Acció sindical
I. Balears Nacional 05 Feb, 2018
Professors al límit. Reportatge al servei del Defensor del Professor

El XL Semanal ha publicat aquest diumenge un reportatge sobre el Servei del Defensor del Professor d'ANPE.

Llegir més
#Defensor del professor #Notes de premsa
I. Balears Nacional 31 Gen, 2018
Un pacte d'estat per transformar el sistema educatiu o el part de les muntanyes

El significat del part de les muntanyes s'utilitza per referir-se a aquells esdeveniments que s'anuncien com alguna cosa molt més gran i important dels quals realment acaba sent. Ve això a propòsit del que no volguéssim que ocorregués amb el resultat final del tan desitjat Pacte d'Estat per l'Educació.

Llegir més
#Notes de premsa
I. Balears Nacional 29 Gen, 2018
ANPE exigeix la necessitat d'establir el MIR educatiu dins una llei de la professió docent i d'un estatut docent

Per ANPE és imprescindible abordar la situació del professorat i el seu futur professional. El pacte educatiu que s'està gestant ha d'acordar mesures de reconeixement, suport i valoració de la tasca docent. És prioritari el disseny de la professió docent, en un doble aspecte: una llei de la professió docent i un Estatut Docent.

Llegir més
#Notes de premsa #Acció sindical
 • Notícia destacada

I. Balears Nacional 07 Mar, 2018
ANPE dóna suport al paper de la dona, la seva participació a la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persona

Amb motiu de la celebració, el proper 8 de març, del Dia de la Dona- declarat com a tal per l'ONU en 1997 en homenatge a les dones pioneres en la lluita per la igualtat de drets- ANPE vol destacar la importància de l'educació per a la consecució plena de la igualtat de drets i oportunitats entre els homes i les dones.

Llegir més
#Notes de premsa
Tornar