El debat entre sindicats i Conselleria sobre el sistema de marcatge surt a la premsa


30 Oct, 2019

marcatge1-30oct
ANPE EXIGEIX QUE L'EDUCACIÓ PÚBLICA NO PATEIXI RETALLADES
Reunida la Mesa Sectorial d’Educació ahir dia 29 d’octubre, ANPE considera que el marcatge horari dels docents com una mesura burocràtica més, totalment innecessària i que desprestigia la figura del docent, ja que sembla ser que només es comptabilitza únicament l’horari lectiu.
Per aquest motiu tornàrem a presentar, davant la Mesa, 2043 signatures recollides, amb la finalitat de mostrar el nostre rebuig total davant d’aquesta mesura. No defensarem la insubmissió a aquesta normativa però ens oposam totalment a ella, ja que el fet de fitxar només es du a terme en la nostra comunitat autònoma.
Per aquest motiu sospitam que aquest tipus de debats amaguen futures retallades. En aquest sentit hem volgut recordar durant la Mesa l’incompliment del primer acord marc i el fet que duim vuit mesos sense asseure’ns a debatre el segon Acord, un acord promès durant les eleccions passades.
ANPE exigeix així que es mantingui el pressupost de mil milions destinat a educació per al 2020, ja que cal recordar que l’educació pública és un dels pilars bàsics que garantitzin la igualtat i el benestar en la nostra comunitat.