Resum mesa sectorial del 17 de setembre del 2019


17 Sep, 2019

RESUM MESA SECTORIAL 17 DE SETEMBRE DEL 2019

Avui dimarts dia 17 de setembre, ANPE ha assistit a una Mesa Sectorial d'Educació amb un punt únic a debatre:
- Instruccions d'inici de curs dels Conservatoris Professionals de Música i Dansa 2019-20.
Primer de tot, des d'ANPE valorem positivament que aquestes instruccions passin per Mesa d'Educació, no obstant això hem mostrat a la Conselleria el nostre malestar per no tenir el temps suficient per negociar, ja que les activitats lectives en aquests centres comencen en pocs dies.
Aquestes instruccions introdueixen algunes novetats, especialment en allò que fa referència la confecció dels horaris i assignació de funcions.
Des d'ANPE hem demanat a la Conselleria que qualsevol tipus de canvi no pot implicar canvis substancials, així com que es puguin mantenir treballant i amb les mateixes funcions aquelles persones que fa anys que estan fent aquestes funcions, molts d'ells amb una antiguitat de més de 10 anys.
Des de Conselleria ens han remès als criteris pedagògics del centre que hauran de ser negociats i votats pels claustres de cada centre.
Al final d'aquesta reunió, des de Conselleria ens han informat que farem una reunió al mes d'Octubre per tractar el tema del marcatge horari dels docents a les entrades i sortides de la seva jornada laboral.
ANPE Illes Balears es referma en el seu posicionament en contra d'aquesta mesura que no fa més que augmentar la càrrega burocràtica dels docents i en cap moment facilita la nostra tasca educativa.
ANPE Illes Balears continua amb la seva campanya de recollida de signatures amb més de 1.600 signatures al primer cap de setmana.