Plenari del Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB)


10 Abr, 2019

Ahir al Plenari del Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB) la directora de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar (Convivèxit), Marta Escoda, va presentar els resultats de la Memòria corresponent al curs 2017-2018.

La Memòria és un recull de les activitats que du a terme aquest Institut en els centres educatius de les Illes Balears en pro del foment de la prevenció i amb l'objectiu de millorar la convivència en l'àmbit escolar. Per això es fan programes que afavoreixen la inclusió, l'acollida i el foment de la cohesió dels grups. A més, també es fan programes específics, referents a assetjament escolar i cooperació, però també d'altres en igualtat de gènere i prevenció d'addiccions i de consum d'alcohol i drogues.

El sindicat ANPE Illes Balears recolza la feina feta per l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar (Convivèxit), sobretot, les formacions en centres i en el CEP, l'assessorament continu i la millora de protocols d'actuació, cosa que fan disminuir els casos d'actuació ja que s'incideix en la prevenció d'aquests, però ens agradaria fes més formacions per tal de baixar els casos d'assetjament i ciberassetjament, que ampliï les formacions als centres de les Illes i que millori la seva cooperació amb la FAPA.

Per a més informació us adjuntam l'enllaç a la notícia publicada recentment, al lloc web Convivèxit i la presentació de la memòria.

presentaci--ceib