Mesa sectorial de dilluns 24 de setembre


24 Sep, 2018

A la mesa sectorial d’avui hem tractat el concurs general de trasllats d’àmbit estatal, tant pels cossos docents com pel cos d’inspectors. S’ha demanat que la plantilla i la quota s’acostin al màxim per tal de poder garantir que els opositors d’enguany puguin obtenir una destinació definitiva.

Les dates de publicació al BOIB està prevista pel 31 d’octubre de 2018.

La presentació de sol·licituds per participar seran del 6 al 26 de novembre, previsiblement.

Vos recordam que és requisit haver participat en el concurs general de trasllats per poder demanar després comissió de serveis, i que per poder habilitar una nova funció el feu el és aviat possible, malgrat tengueu temps fins al darrer dia de participació.

Hem demanat un calendari de les properes reunions, per tal de saber quins temes es tractaran. L’Administració ens han informat que a principis d’octubre ens convocaran a una mesa per tractar el tema de les oposicions pel proper 2019.

Finalment la directora general té previst els propers dies unes meses de treball al Ministeri per tractar el barem del CGT, les oposicions i el barem per les places de difícil cobertura del cas de funcionaris interins.