ANPE s'oposa a la perfilació de places docents


30 Jun, 2022

ANPE S'OPOSA A LA PERFILACIÓ DE PLACES DOCENTS

Després de la reunió mantinguda amb el Sr. Martí March aquest matí, ANPE s'oposa a la perfilació de places docents que planteja la LEIB, ja que tanca la porta a la major part dels funcionaris de carrera que vulguin exercir el seu dret en la mobilitat.

D'altra banda, respecte a les Meses de diàleg que s'han plantejat, ANPE valora positivament que el Conseller es vulgui reunir per a escoltar els col·lectius que vulgui, però des del sindicat trobam que aquelles organitzacions que aspiri a tenir una representació pública han de passar per unes eleccions externes, on es triïn als seus representants democràticament, tal com passa amb la Mesa Sectorial i amb els partits polítics amb representació parlamentària.

En aquest sentit, des de la nostra organització hem insistit en el que realment preocupa els docents, famílies i alumnes en aquests moments, com la celeritat amb la qual es pretenen implantar els nous currículums i una atenció educativa de major qualitat, són els camins que hem de canalitzar per a començar amb bon peu el curs següent.

El fet de no resoldre satisfactòriament cap dels punts plantejats per la Mesa Sectorial per la negociació, ANPE i la resta de sindicats, mantenim la concentració plantejada per a aquest divendres 1 de juliol davant el Consolat de la Mar.