Anpe convoca als docents a la concentració de dissabte al consolat de la mar


26 Maig, 2022

ANPE CONVOCA ELS DOCENTS A LA CONCENTRACIÓ DE DISSABTE AL CONSOLAT DE LA MAR

Fa temps que des de la plataforma UNISEP hem denunciat el sobrecost que genera la insularitat pels nostres docents, sanitaris i funcionaris de l’estat. L’accés a un habitatge digne, la pujada de l'IPC i l'increment de la cistella de la compra, són qüestions que dificulten la fidelització dels empleats públics a les nostres illes.

La intenció d’aquesta mobilització és que s’incloguin els docents i els sanitaris dintre d’un possible acord, per això hem demanat una reunió amb la presidenta del Govern, la Sra. Francina Armengol, amb la intenció de traslladar una solució que passi per l'actualització del complement de residència, on les illes Canàries, Ceuta o Melilla, aquesta quantia duplica, triplica i fins i tot quadruplica el de les balears.

Des d’ANPE convocam el professorat aquest dissabte dia 28 de maig, a les 12h, davant el Consolat de la Mar (Carrer de la Llotja, 3) per lluitar contra la desigualtat que patim respecte a altres territoris i reclamar que es compensi la insularitat com cal. 
T'esperam aquest dissabte! No faltis! Ens Trobaràs a partir de les 11:30h on repartirem plàtans i globus inflables.  Apunta’t al formulari aquí.