Èxit de participació a la manisfestació d'Unisep a Eivissa


27 Jun, 2021

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA MANIFESTACIÓ D'UNISEP A EIVISSA

Davant la convocatòria de mobilització plantejada pels sindicats professionals que conformen UNISEP, aproximadament 200 vehicles es van unir a la protesta motoritzada que va recórrer el centre d'Eivissa al migdia de dissabte.

Al ritme de batucada, que obria la manifestació sobre una plataforma disfressada amb plàtans, els cotxes van anar recorrent l'itinerari previst, decorats igualment amb un plàtan i globus amb els colors que identifiquen a les nostres Illes, fent sonar els seus clàxons per a fer d'aquesta protesta un acte lúdic.

Els convocants vàrem reivindicar de nou la igualtat pels serveis públics dels ciutadans de Balears, on els representants dels serveis de l'estat del benestar: docents, sanitaris, forces de seguretat i funcionaris de l'administració general, ens vàrem unir de nou per a reclamar un plus d'insularitat com Canàries. 

Aquesta concentració motoritzada a Eivissa és la tercera convocada fins ara per la plataforma UNISEP, havent passat abans per les illes de Mallorca (al mes d'abril) i Menorca (al mes de maig). 

Finalment, des d'ANPE vàrem agrair l'assistència a tots els participants, els quals vàrem col·laborar activament, a la vegada que instàrem els respresentants polítics a convocar una reunió amb la intenció de tractar aquest assumpte, tant amb el Govern central com amb l'autonòmic.

Accediu a la premsa digital:

Periódico de Ibiza

Diario de Ibiza

i4
i2
i1_1
i7