Anpe agraeix al professorat l'esforç realitzat al llarg de la pandèmia


22 Jun, 2021

whatsapp-image-2021-06-22-at-14.25.16

ANPE AGRAEIX AL PROFESSORAT L'ESFORÇ REALITZAT AL LLARG DE LA PANDÈMIA 

Una vegada finalitzades les activitats lectives, des d’ANPE volem agrair l'esforç realitzat pels docents al llarg d'aquest curs escolar, el qual ha estat marcat per la pandèmia.

Després de la vacunació del professorat, i a l'espera que es pugui vacunar a tot l'alumnat i el personal dels centres educatius, volem destacar el difícil escenari semipresencial al qual s'han enfrontat no sols els alumnes, sinó també el professorat i la resta de la comunitat educativa.

Per això, donam les gràcies als alumnes, als professors i a les famílies, perquè han exercit una magnífica tasca, seguint els criteris higiènics pautats des dels centres educatius.
Volem posar en valor les interminables jornades laborals, que han deixat esgotats als nostres mestres i professors, per aquest motiu des del sindicat volem agrair la il•lusió i l'ànim amb el qual han vingut desenvolupant les classes. 

Finalment, des d’ANPE volem desitjar als nostres alumnes i professors unes bones i merescudes vacances, perquè pugueu desconnectar, però sense oblidar complir amb les precaucions sanitàries i contenir allunyat el virus de les aules.