Informació funcionaris en pràctiques


06 Feb, 2020

ATENCIÓ FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES

Com que sou molts els funcionaris en pràctiques que ens demanau, vos informam que les adjudicacions definitives de places del concurs general de trasllats sortiran al llarg del mes de març.

A més, referent al curs de formació de riscos laborals que s’ha de realitzar, de 2 hores, aquest no és vinculant per superar la fase de pràctiques. De moment l’han fet els docents del cos de mestres. La resta de funcionaris en pràctiques rebreu un e-mail, per part de la Conselleria, per poder triar la realització d’aquest curset més endavant, encara no se sap si serà al mes de juny o de setembre.

Pensau que les places no són definitives i encara es pot moure la destinació provisional que teniu assignada.

A més, teniu la possibilitat de demanar una comissió de serveis (a la mateixa illa i per motius personals) si ho trobeu adient, així com triar plaça al juliol, si heu quedat en expectativa de destinació al concurs. Els que varen aprovar les oposicions al 2017, ja poden concursar cap a Mallorca des de les altres illes, per tant, l'allau d'aquest moviment serà més gran el proper any.

D’altra banda, recordeu que una vegada sigueu nomenats funcionaris de carrera (al BOE del mes de setembre) ja podreu gaudir dels assumptes propis i altres permisos i serveis.

Finalment, us volem donar l’enhorabona i recomanar l’afiliació al nostre sindicat per a mantenir-vos informats, fer les gestions necessàries i consultes que considereu, així com gaudir dels nostres serveis, per tan sols 76 euros anuals. A més, la quota desgrava quan faceu la declaració de la renda i tendreu descomptes importants en els cursos de formació, que us serviran per acumular puntuació al proper concurs de trasllats i pel cobrament dels propers sexennis.