Tràmits interins i funcionaris en pràctiques


05 Ago, 2019

Atenció interins i funcionaris en pràctiques,  
 
Des de la Direcció General de Personal Docent ens informen dels següents tràmits:
 
1. El tràmit previ a la presa de possessió de les places adjudicades s'iniciarà el dilluns dia 26 d'agost. Si no feu aquest tràmit abans de la incorporació de la plaça adjudicada, l'equip directiu del centre no podrà fer la vostra presa de possessió.
 
*Aquest tràmit l'han de realitzar tots els FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUESFUNCIONARIS INTERINS cada vegada que se'ls adjudiqui una plaça.
 
2. El tràmit d'ampliació d'opcions quant a jornades i illes per al primer trimestre del curs 2019/2020 s'iniciarà el dilluns dia 26 d'agost i finalitzarà el divendres 30 d'agost, i tindrà efectes a partir de l'1 de setembre.
 
* Aquest tràmit el poden realitzar tots els aspirants a funcionari interí amb o sense plaça adjudicada, hagin acreditat o no el requisit de català.
 
3. El tràmit de canvi de disponibilitat s'iniciarà el dilluns dia 26 d'agost.
 
* La selecció de no disponibilitat té efectes immediats. Quan vulgueu posar-vos com a disponibles, recordau que s'habilitarà el tràmit al portal del docent interí abans de finalitzar cada trimestre.
* Aquest tràmit el poden realitzar tots els aspirants a funcionari interí sense plaça adjudicada, hagin acreditat o no el requisit de català.
 
4. El primer tràmit de substitucions del 1r trimestre tindrà lloc entre els dies 6 de setembre (a partir de les 12h) i 9 de setembre (fins a les 12h).
 
5. El tràmit d'autoritzacions (DNI i delictes sexuals) ja roman obert a la web de Personal Docent.
 
6. Renúncia justificada. Un cop publicada la llista d'adjudicacions definitives, s'obrirà el termini de 3 dies hàbils per a poder informar a conselleria de les renúncies justificades. Aquesta renúncia es pot fer amb reserva de plaça, de manera que us incorporaríeu al centre un cop acabi la raó de la reserva; o sense reserva de plaça (podent fer una altra renúncia justificada al llarg del curs sempre i quant sigui per un motiu diferent). El document a entregar a registre és un EXPÒS-SOL·LICIT.