Resultat de la recerca

Tornar

  • Notícia destacada

I. Balears 19 Abr, 2018
OPOSICIONS 2018!!! Llistes provisionals d'admesos i exclosos

El termini de reclamacions és entre els dies 20 d'abril i 4 de maig del 2018, ambdós inclosos.  

Llegir més
#Oposicions #Interins
  • Notícia destacada

I. Balears 06 Abr, 2018
OPOSICIONS 2018: 4.935 persones s'han inscrit a la convocatòria d'oposicions

La Direcció General de Personal Docent ha publicat que compta actualment amb 4.935 persones inscrites a la convocatòria d’oposicions per a 2018. Tot i que aquesta xifra encara podria patir alguna modificació, degut a les inscripcions que venen de fora de les Illes, no s’espera cap increment rellevant.  

Llegir més
#Oposicions #Interins
  • Notícia destacada

I. Balears 16 Mar, 2018
RESUM OPOSICIONS 2018

Aquí teniu uns documents adjunts amb un petit resum per tal d’informar-vos un poc més de les futures proves selectives. Si voleu una informació més amplia del procés d'oposicions, a la nostra pàgina web teniu una GUIA amb els punts més importants de la convocatòria.    

Llegir més
#Oposicions #Interins
  • Notícia destacada

I. Balears 13 Mar, 2018
CONCURS-OPOSICIÓ 2018

Lletres d'inici del primer llinatge que servirà per començar l'assignació del vocals dels TRIBUNALS: R T LLETRA ORDRE ACTUACIÓ OPOSITORS: N

Llegir més
#Oposicions #Interins
  • Notícia destacada

I. Balears 08 Mar, 2018
Oposicions 2018: causes d'exclusió en cas que sigueu triats per formar part dels tribunals d'oposicions

OPOSICIONS 2018 Vos recordam les causes d'exclusió en cas que sigueu triats per formar part dels tribunals d'oposicions.

Llegir més
#Oposicions #Interins
  • Notícia destacada

I. Balears 06 Mar, 2018
Convocatòria OPOSICIONS 2018

Avui s'ha publicat el BOIB amb la convocatòria d'oposicions 2018.

Llegir més
#Oposicions #Interins
  • Notícia destacada

I. Balears 25 Feb, 2018
Modificació del RD 276/2007 que regula les oposicions docents

Avui s'ha publicat el BOE que du la modificació del RD 276/2007 que regula les oposicions. Vos recordam les novetats més destacades.  

Llegir més
#Oposicions #Funcionaris
  • Notícia destacada

I. Balears Nacional 28 Des, 2017
¿Quins canvis hi haurà a les Oposicions de 2018?

ANPE ha elaborat un quadre amb les novetats de les oposicions del 2018 per les modificacions en el Reial decret d'accés i ingrés a la funció pública

Llegir més
#Meses de negociació #Oposicions
  • Notícia destacada

I. Balears 16 Feb, 2018
Resum Mesa tècnica d'oposicions de divendres 16 de febrer

Divendres 16 de febrer ens hem reunit a la Mesa Tècnica per tractar la convocatòria d'oposicions. Pareix que hi ha intencions de que les proves siguin a partir del 23 de juny.

Llegir més
#Meses de negociació #Oposicions #Interins
  • Notícia destacada

I. Balears Nacional 17 Gen, 2018
Mesa Sectorial en el Ministeri sobre els nous temaris

ANPE exigeix al Ministeri que constitueixi un grup de treball per a l'elaboració dels temaris i un altre grup en paral·lel per treballar sobre les bases d'un nou sistema d'accés.

Llegir més
#Acció sindical #Oposicions
I. Balears Catalunya 19 Des, 2017
Convocatòria Oposicions 2017/2018

 Resolució ENS/2742/2017, de 21 de novembre de convocatòria de concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i per a l’adquisició de noves especialitats.(DOGC núm. 7507, de 29.11.2017)

Llegir més
#Interins #Oposicions #Convocatòries específiques
I. Balears Nacional 08 Feb, 2018
Oferta d'ocupació pública en les diferents Comunitats autonómas.

ANPE. Oferta d'ocupació pública. Si vols estar informat de les convocatòria d'ofertes d'ocupació pública, en els diferents cossos per especialitats, en les diferents Comunitats Autònomes, podeu accedir a l'oferta pública en www.anpe.es. On seleccionant el cos d'interès, en el despegable, accedireu a un quadre resumeixen amb tota les places ofertes en totes les comunitats autònomes.        

Llegir més
#Notícies #Oferta d'ocupació pública #Oposicions
I. Balears Nacional 30 Nov, 2017
Darrer informe de la Mesa sectorial oposicions

Avui, 30 de novembre, s'ha celebrat l'última Mesa Sectorial d'Educació per tractar les modificacions parcials de l'actual RD 276/2007 que el MECD va plantejar a la fi del curs passat de cara als processos selectius a celebrar en els propers cinc anys amb l'objectiu de reduir la taxa d'interins per sota del 8%.

Llegir més
#Acció sindical #Oposicions #Oferta d'ocupació pública
I. Balears 22 Sep, 2017
CONVOCATÒRIA DE PROFESSORS ESPECIALISTES (Curs 2017/2018)

CONVOCATÒRIA DE PROFESSORS ESPECIALISTES (Curs 2017/2018)  El termini per presentar les sol·licituds és del dia 20 al 27 de setembre, ambdós inclosos. Places vacants per a professors especialistes: Comunicació alternativa Cuina i pastisseria Emergències i protecció civil Manteniment de vehicles Mecanitzat i manteniment de màquines Pesca litoral Perruqueria Serveis de restauració Dicció i expressió oral

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 18 Sep, 2017
CONVOCATÒRIA ESPECÍFICA I EXTRAORDINÀRIA INTERINS (CURS 2017-2018)

CONVOCATÒRIA ESPECÍFICA I EXTRAORDINÀRIA (CURS 2017-2018) Les especialitats de la convocatòria son:  PROFESSORS D’ENSENYAMENT SECUNDARI Grec Llatí Francès Alemany Informàtica Navegació i Instal·lacions marines Cultura clàssica   PROFESSORS TÈCNICS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Equips electrònics Estètica Fabricació i instal·lació de fusteria i moble Producció d’arts gràfiques Sistemes i aplicacions informàtiques   PROFESSORS D’ESCOLES OFICIALS D’IDIOMES Alemany Xinès Francès Rus   PROFESSORS DE MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES Alemany aplicat al cant Francès aplicat al cant Fonaments de composició Guitarra Llenguatge musical  MESTRES DE TALLER D’ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY Disseny gràfic assistit per ordinador         El termini per presentar les sol·licituds per participar en la convocatòria és del dia 18 al 27 de setembre, ambdós inclosos.    

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 08 Sep, 2017
ATENCIÓ INTERINS QUE FEIS SUBSTITUCIONS!

ATENCIÓ INTERINS QUE FEIS SUBSTITUCIONS! Al segon tràmit setmanal hi ha 164 places disponibles. MOLTA SORT!   

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 07 Sep, 2017
ATENCIÓ INTERINS! RESULTATS DE L’ADJUDICACIÓ

ATENCIÓ INTERINS! RESULTATS DE L’ADJUDICACIÓ Ja s’ha publicat el resultat d’adjudicació de les places d’interins del primer tràmit de Setembre. S’han adjudicat més de 700 places. Desitjam que vos hagin donat el que esperaveu, sinó demà podreu fer un altre tràmit on sortiran més places. Enhorabona als adjudicats!

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 05 Sep, 2017
ATENCIÓ INTERINS QUE FEIS SUBSTITUCIONS! JA ESTÀ DISPONIBLE EL PRIMER TRÀMIT DE SETEMBRE

ATENCIÓ INTERINS QUE FEIS SUBSTITUCIONS! JA ESTÀ DISPONIBLE EL PRIMER TRÀMIT DE SETEMBRE  Al primer tràmit de substitucions del 1r trimestre teniu moltes vacants sobrevingudes. MOLTA SORT A TOTS!

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 04 Sep, 2017
ATENCIÓ INTERINS! DEMÀ COMENÇA EL PRIMER TRÀMIT DE SUBSTITUCIONS DE SETEMBRE

ATENCIÓ INTERINS! DEMÀ COMENÇA EL PRIMER TRÀMIT DE SUBSTITUCIONS DE SETEMBRE El primer tràmit de substitucions del 1r trimestre tindrà lloc entre els dies 5 de setembre (a partir de les 14h) i 7 de setembre (fins a les 12h). Hi podran participar tots els aspirants disponibles. L'adjudicació de les places es farà el mateix dia 7. Us recordem que a diferents localitats el dia 8 de setembre és festiu i, per tant, si la data d'incorporació al centre coincideix amb aquesta festivitat us heu d'incorporar el dia lectiu següent, això és dia 11 de setembre.   Vos recordam que els majors de 55 anys i 10 anys d’experiència docent teniu preferència de contractació a partir de setembre.   Vos deixam l’enllaç al portal del docent interí: https://apps.caib.es/sadperdoc5front/interins/  

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 01 Sep, 2017
ELS INTERINS QUE HEU QUEDAT PER COBRIR SUBSTITUCIONS PODEU CERCAR LA VOSTRA POSICIÓ A LES LLISTES

ELS INTERINS QUE HEU QUEDAT PER COBRIR SUBSTITUCIONS PODEU CERCAR LA VOSTRA POSICIÓ A LES LLISTES Al portal del docent interí teniu disponible la possibilitat de cercar-vos i comprovar la vostra posició a les llistes d’interins.   Aprofitam per recordar que el tràmit per la següent tria de vacants i substitucions del curs 2017-2018, pels professors interins que no han obtingut plaça, estarà actiu entre els dies 5 de setembre a les 12h i el 7 de setembre a les 12h. Respecte al canvi de disponibilitat, pensa a posar-te com a no disponible si no vols optar a les substitucions del primer trimestre. També recorda que si no vares fer el segon tràmit de juliol i vols estar com a disponible a partir del segon trimestre, ja el pots fer. Pensau que si no heu tret plaça, els primers de la llista en ésser adjudicats seran els majors de 55 anys i 10 anys de serveis, independentment de la puntuació. Després, s’adjudicarà per estricte ordre de puntuació.

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 18 Ago, 2017
ATENCIÓ INTERINS AMB TASQUES PENDENTS PELS EXÀMENS DE SETEMBRE

ATENCIÓ INTERINS AMB TASQUES PENDENTS PELS EXÀMENS DE SETEMBRE     NOMÉS PELS INTERINS QUE VAREN TENIR VACANT I TORNEN A TENIR VACANT. Malgrat que l’adscripció administrativa al nou centre dels professors que es traslladen té efectes l'1 de setembre, aquests han d’acabar les tasques pendents (exàmens i avaluacions) en els centres on tenien destinació durant el curs anterior, i s’han d’incorporar efectivament al nou centre en acabar-les; en qualsevol cas, no pot ser després del 7 de setembre. En el cas dels funcionaris interins, sempre que tinguin nomenament per al curs 2017-18, també és d’aplicació, llevat que el nomenament sigui en una illa diferent, i s’ha de tenir en compte que el primer dia del nomenament han de prendre possessió de la plaça.   Respecte a la presa de possessió, s’entén com a causa justificada la necessitat d’acabar les tasques pendents (exàmens i avaluacions) al centre on el funcionari interí tenia la destinació el curs anterior si la nova destinació és a una altra illa. La presa de possessió de la nova destinació i la incorporació efectiva s’han de produir una vegada acabades aquestes tasques i no més tard del 7 de setembre. El funcionari interí ha d’informar d’aquesta circumstància al director del centre on té la nova destinació. Finalitzades les tasques pendents, ha de presentar al director del centre on té la nova destinació un certificat emès pel director del centre on va tenir la destinació el curs anterior que especifiqui les tasques pendents i els dies en què les ha duit a terme. Si no es compleixen aquestes obligacions, s’ha d’entendre que la presa de possessió posterior a l’1 de setembre no queda justificada.   Perquè quedi clar, els interins amb plaça vacant a una altra illa diferent que el curs anterior, han d’anar al centre anterior per realitzar les tasques pendents (si comencen dia 1 de setembre), avisar al centre nou per telèfon, i finalment prendre possessió del nou centre abans del 7 de setembre (una vegada finalitzades les tasques pendents. Si els exàmens comencen a partir de dia 2 de setembre, han de prendre possessió al centre nou i dia 2 estar al centre antic per realitzar les tasques pendents.  

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 17 Ago, 2017
ATENCIÓ INTERINS!

ATENCIÓ INTERINS!   Ja podeu fer el tràmit previ a la presa de possessió. 

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 09 Ago, 2017
ATENCIÓ INTERINS! CAL SABER...

ATENCIÓ INTERINS! CAL SABER...   A)   TRÀMIT DES SUBSTITUCIONS, LLISTA D’INTERINS DISPONIBLES I CANVI DE DISPONIBILITAT   Ja està operatiu al PORTAL DEL DOCENT INTERÍ, ja teniu la llista actualitzada d'interins disponibles i podeu comptar la vostra posición filtrant per nom i especialitats. El tràmit per la següent tria de vacants i substitucions del curs 2017-2018, pels professors interins que no han obtingut plaça, estarà actiu entre els dies 5 de setembre a les 12h i el 7 de setembre a les 12h. Respecte al canvi de disponibilitat, pensa a posar-te com a no disponible si no vols optar a les substitucions del primer trimestre. També recorda que si no vares fer el segon tràmit de juliol i vols estar com a disponible a partir del segon trimestre, ja el pots fer.   B)   RESPECTE AL TRÀMIT PREVI A LA PRESA DE POSSESSIÓ Tots els adjudicats al mes de juliol han de fer el tràmit telemàtic previ a la presa de possessió, tant interins, com de pacte desplaçats com de pacte no desplaçats.   C)   MAJORS DE 55 ANYS I 10 ANYS D’EXPERIÈNCIA Pensau que si no heu tret plaça, els primers de la llista en ésser adjudicats seran els majors de 55 anys i 10 anys de serveis, independentment de la puntuació. Després, s’adjudicarà per estricte ordre de puntuació.

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 03 Ago, 2017
LLISTA DEFINITIVA D’ADJUDICACIÓ D’INTERINS

LLISTA DEFINITIVA D’ADJUDICACIÓ D’INTERINS   Ja tenim la llista amb l’adjudicació definitiva dels funcionaris interins.

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 01 Ago, 2017
LLISTA PROVISIONAL D’ADJUDICACIÓ D’INTERINS

LLISTA PROVISIONAL D’ADJUDICACIÓ D’INTERINS   Ja tenim la llista amb l’adjudicació provisional dels funcionaris interins. Els interins amb pacte d’estabilitat no desplaçats, romanen a la plaça d’estabilitat i els desplaçats i la resta d’interins vos podeu cercar a la llista d’adjudicació. Les reclamacions només seran demà dia 2 d’agost.

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 28 Jul, 2017
SEGON TRÀMIT D’INTERINS: SELECCIÓ DE PLACES

SEGON TRÀMIT D’INTERINS: SELECCIÓ DE PLACES     El segon tràmit telemàtic que durarà des d’avui 28 fins al 31 de juliol.     Com a consideracions importants:     a) Ja no podeu aportar més documentació ni modificar tipus de plaça, ni jornades ni illes, i la tria és per ordre de puntuació, i dins d’aquesta per puntuació. Quan facis la tria de places et recomanam que cada 20 minuts arribis a la Passa 3 i després tornis enrere per no perdre la informació, ja que així guardes la teva tria i també pots tornar més tard per recuperar-la. Per recuperar un tràmit telemàtic enviat o sense enviar podeu anar a www.seuelectronica.caib.es i després a les meves gestions.   b) Pels que teniu ara el català i el màster de formació, el podeu dur al registre de la Conselleria d’Educació a partir de la publicació de l'adjudicació definitiva de, és a dir, dia 4 d'agost. D’aquesta manera podràs estar admès a la llista i disponible per a la primera adjudicació telemàtica de setembre, on sortiran moltes substitucions.   c) Els funcionaris interins amb pacte d’estabilitat, que romanen a la plaça d’estabilitat sense canvis de perfils (grup 1), i els qui tenen possibilitat de romandre també a la plaça d’estabilitat però han canviat aspectes fonamentals del perfil de la plaça (grup 2).   No desplaçats grup A: Si la plaça es confirma a l’adjudicació definitiva, ja no heu de fer res fins a la presa de possessió.   No desplaçats grup B: Si la plaça es confirma a l’adjudicació definitiva, ja no heu de fer res fins a la presa de possessió.     d) Els funcionaris interins de pacte desplaçats heu de fer el tràmit de triar plaça del 28 al 31 de juliol i encara podràs renunciar al pacte si vols. Recorda que tens garantia de feina (puntuar i cobrar) pel proper curs amb la condició que no triaràs per davant de la resta d'interins, segons la teva puntuació. Pensa que has de posar totes les places a les quals pots optar, d'acord amb les teves opcions que vares marcar al primer tràmit. També, si les tens marcades, pots posar les de mitja jornada voluntàriament, però no hi estàs obligat. Si no t'adjudiquen res en aquest segon tràmit, estàs obligat a participar en el tràmit setmanal de substitucions i posar totes les places, ja que si no hi participes perdràs la condició d'interí de pacte.   e) Heu de tenir en compte que el tràmit el pots fer amb DNI electrònic, amb usuari i contrasenya i anònimament (amb número de registre o de preregistre). A més, les places s’adjudicaran per cossos amb el següent ordre:     1.    Places del cos de mestres. 2.    Places del cos de professors d’ensenyament secundari. 3.    Places del cos de professors tècnics de formació professional 4.    Places del cos de professors de música i arts escèniques, cos de professors d’arts plàstiques i  disseny i cos de mestres de taller d’arts plàstiques i disseny   Per això heu d’anar alerta de mesclar places de diferents cossos i encara que ordenem les places com volguem, al final, el programa les ordenarà totes seguint aquest criteri.     f) Totes les places que s’adjudiquen al mes de Juliol són tractades com a vacants però hi ha diferències que heu de saber. Pensau que segons l’Acord Marc a partir del curs 2017-18, els interins que tenguin 165 dies de feina treballat, tendran un nomenament els dos mesos d'estiu. Per això veureu la següent informació:     V (Vacant): No tenen propietari, i no provenen de la resulta de cap comissió de serveis d’un funcionari (per això a la descripció de la plaça diu: resulta N). Per això, es cobra i puntua tot l’any fins a 31 d’Agost.   SV (Subsitució tractada com a vacant): Si tenen propietari i provenen de la resulta d’una comissió de serveis d’un funcionari (per això a la descripció de la plaça diu: resulta S). Si el titular no s’incorpora es cobra i puntua tot l’any fins a 31 d’Agost.   VS (Vacants sobrevingudes): S'adjudiquen durant el curs i no tenen propietari, ja que normalment provenen d’una jubilació que s’ha fet efectiva durant qualsevol moment del curs escolar. Es cobra i puntua tot l’any fins a 31 d’Agost.     Teniu un total de 4000 places vacants per poder triar, més les 1200 substitucions i vacants sobrevingudes que es generaran durant el curs mitjançant substitucions setmanals.   Les places que venen amb un B2 són: de mòduls d’FP, de British Council, de seccions europees, d’erasmus plus, programes internacionals i 5 centres amb un projecte educatiu en llengües estrangeres.   Hi ha places amb dues funcions i s’han intentat juntar places fent itineràncies.     g) A partir de setembre sorgeixen les substitucions, en un procés que es farà setmanalment. Tenen dos procediments, l’ordinari i l’extraordinari.   S (Substitucions): S'adjudiquen durant el curs i no tenen propietari. Només es cobra i puntua el temps que romans a la plaça fins a 30 de juny com a màxim. Solen fer feina més de 900 interins fent aquestes substitucions anualment. En aquest punt vos recordam que els majors de 55 anys i 10 anys d’experiència tindran prioritat de contractació a partir de l’1 de setembre.     h) Respecte a la DISPONIBILITAT/NO DISPONIBILITAT. Com a novetat vos recordam que podeu posar-vos com a disponibles/no disponibles, així doncs tenim diverses situacions en cas de: h.1) No feis el tràmit: es considerarà com NO disponible i baixa voluntària (NO ATUR).   h.2) Si feis el tràmit:  -Però si teniu places disponibles i no en triau cap, quedau com No disponible i baixa voluntària (NO ATUR).   -Però si teniu places disponibles i en triau una o més: si no li adjudiquen plaça estarà com a disponible i amb baixa no voluntària (SI ATUR). -Però no té places disponibles de les seves funcions: quedau com Disponible i baixa no voluntària (SI ATUR).     i) Respecte a les excepcions de l’ANNEX 4, especialistes o tècnics superiors d’una especialitat de formació professional que pertany a la família professional de l’especialitat o funció sol·licitada en aquesta convocatòria podeu continuar fent feina de funcionari interí, però teniu un període transitori de sis anys per acreditar una de les titulacions acadèmiques, d’acord amb l’annex 4 d’aquesta Resolució, que capaciten per ocupar, com a funcionari interí, places corresponents a l’especialitat o funció d’aquesta excepció.     En aquest cas, si pertanys a l’excepcionalitat 3.1.5.1, 3.1.5.2 o 3.1.5.3 de la convocatòria, hauràs d’esgotar primer totes les places de les funcions validades per l'annex 4 i després les permeses per l’excepció, però respectant primer l’adjudicació per prioritats de cossos. Els interins d’humanitats acollits a l’excepció 3.1.5.4 i 3.1.5.5 poden triar indistintament, ja que tenen la funció lingüística validada com a funció.     j) Una vegada publicades les llistes definitives d'adjudicacions s'habilitarà el tràmit telemàtic perquè modifiqueu la vostra situació de disponibilitat, de manera que vos podeu posar com a NO DISPONIBLE en qualsevol moment, però en el cas contrari vos podeu posar com DISPONIBLE en qualsevol moment però tendrà efectes el trimestre següent.     Finalment recordau que després de publicar les llistes definitives de les adjudicacions s'habilitarà el tràmit telemàtic previ a la presa de possessió obligatori per tots aquells amb plaça adjudicada, s’ha de fer abans del 31 d’Agost.       k) Renúncies justificades: Els aspirants disponibles poden renunciar de forma justificada per situació d’embaràs o maternitat, patir una malaltia o incapacitat, força major o circumstàncies excepcionals i per incapacitat per impartir la plaça oferta si aquesta té un caràcter eminentment pràctic.     Teniu un exemple de tràmit telemàtic al nostre facebook!  www.facebook.com/anpebalears/     l) Aquest és el calendari pels funcionaris interins.     28 DE JULIOL llista definitiva de les persones interines de pacte i llista de vacants sense les places de pacte ni dels opositors en pràctiques. 28-31 DE JULIOL tria de places (tràmit  telemàtic) 1 D'AGOST adjudicació provisional 2 D'AGOST presentació de reclamacions (tràmit telemàtic) 4 D'AGOST adjudicació definitiva    

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 26 Jul, 2017
INTERINS DE PACTE DESPLAÇATS I NO DESPLAÇATS

INTERINS DE PACTE DESPLAÇATS I NO DESPLAÇATS   Avui ha sortit: a)   Les llistes de l’adjudicació provisional dels funcionaris interins amb pacte d’estabilitat, que romanen a la plaça d’estabilitat sense canvis de perfils (bloc 1), i els qui tenen possibilitat de romandre també a la plaça d’estabilitat però han canviat aspectes fonamentals del perfil de la plaça (bloc 2).   No desplaçats grup A: Si la plaça es confirma a l’adjudicació definitiva, ja no heu de fer res fins la presa de possessió.   No desplaçats grup B: Si la plaça es confirma a l’adjudicació definitiva, ja no heu de fer res fins la presa de possessió.     b)   El llistat provisional dels interins de pacte desplaçats. Has de fer el tràmit de triar plaça del 28 al 31 de juliol i encara podràs renunciar al pacte si vols. Les reclamacions només seran demà dia 27 de juliol, telemàticament.

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 20 Jul, 2017
PROFESSORS DE RELIGIÓ

PROFESSORS DE RELIGIÓ   Adjudicació definitiva de les places dels professors de religió catòlica.

Llegir més
#Oposicions
I. Balears 20 Jul, 2017
CONVOCATÒRIA D´INTERINS (Curs 2017-2018)

CONVOCATÒRIA D'INTERINS (Curs 2017-2018)   Tràmit de renúncia al pacte d'estabilitat previ a l'adjudicació.

Llegir més
#Oposicions
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Tornar