Resultat de la recerca

Tornar

Educació modifica els calendaris d'admissió i matriculació dels alumnes de música i dansa
I. Balears 04 Maig, 2020
95480303_4042071625818163_3733359184851238912_o

EDUCACIÓ MODIFICA ELS CALENDARIS D’ADMISSIÓ I MATRICULACIÓ DELS ALUMNES DE MÚSICA I DANSA -Per primera vegada tot el procés d’inscripció i matriculació es farà de forma telemàtica. -Aquests nous calendaris afecten als alumnes d’ensenyaments artístics professionals i elementals de música i dansa. -Les proves d’accés, previstes pel setembre, podran ser presencials si les circumstàncies sanitàries així ho permeten.

Llegir més
Calendari
Possible modificació del calendari d'adscripció d'EI, EP, ESO i EE
I. Balears 23 Mar, 2020
matricula

POSSIBLE MODIFICACIÓ DEL CALENDARI D'ADSCRIPCIÓ D'EI, EP, ESO I EE La presentació de sol•licituds prevista del 6 al 8 d'abril de 2020, pot sofrir modificacions en el calendari per la situació actual. També, les oficines d'escolarització romanen tancades fins a nova instrucció. A mesura que ens informin penjarem les modificacions fetes. Des d’ANPE demanam que matriculeu als vostres fills a l’escola pública! Aquí teniu l’oferta educativa, per si la voleu consultar: https://www.caib.es/sites/ofertaeducativanova/ca/inici/ Pel que fa al procés d'escolarització: http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/procas/  

Llegir més
Calendari Escolarització
Personal docent: Gestió dels processos
I. Balears 16 Mar, 2020
covid19

  INFORMACIÓ DE PERSONAL DOCENT ACTUALITZADA Ens comuniquen, tal com vàrem demanar, que quan acabi l’estat d’alarma, es donarà un dia més per apuntar-se a les oposicions docents, i 15 dies més per apuntar-se al tràmit d’interins. Malgrat que al registre de la Conselleria d’educació hi ha 5 persones , el servei es troba tancat al públic.

Llegir més
Centres Calendari ANPE Informa
Tornar