Resultat de la recerca

Tornar

Anpe considera insuficient l'increment en la inversió educativa
I. Balears 02 Nov, 2019
pressupost1

ANPE CONSIDERA INSUFICIENT L'INCREMENT EN LA INVERSIÓ EDUCATIVA Després de l'aprovació dels pressupostos al consell de govern, ANPE lamenta que dels 435 milions d'augment pressupostari, tan sols 5 milions es destinin a augmentar el pressupost educatiu.

Llegir més
Acció sindical Notes de premsa
El debat entre sindicats i Conselleria sobre el sistema de marcatge surt a la premsa
I. Balears 30 Oct, 2019
diari

ANPE EXIGEIX QUE L'EDUCACIÓ PÚBLICA NO PATEIXI RETALLADES Reunida la Mesa Sectorial d’Educació ahir dia 29 d’octubre, ANPE considera que el marcatge horari dels docents com una mesura burocràtica més, totalment innecessària i que desprestigia la figura del docent, ja que sembla ser que només es comptabilitza únicament l’horari lectiu.

Llegir més
Acció sindical Notes de premsa ANPE en els mitjans
El sindicat d'infermeria SATSE i ANPE reclamen infermeres o infermers escolars en els centres educatius públics de balears.
  • Notícia destacada

I. Balears 30 Oct, 2018
satse-y-anpe

El Sindicat d'Infermeria SATSE i l'organització de docents ANPE reclamen a Balears que s'incorpori personal d'infermeria en els centres educatius per informar i assistir sanitàriament a tots els escolars de les Balears.

Llegir més
ANPE Informa Notes de premsa
ANPE es reuneix amb la Conselleria d'Educació per presentar la campanya d'equiparació salarial
  • Notícia destacada

I. Balears 03 Maig, 2018
campa-a_anpe

Avui ens hem reunit amb el Sr. conseller, Martí March i la Sra. directora general, Rafi Sánchez, amb la intenció de potenciar el paper i el prestigi de l’escola pública a les nostres illes. Hem aprofitat per presentar la nostra campanya sobre l’equiparació salarial, amb la necessitat de recordar que som cossos funcionarials de caràcter estatal, amb les competències transferides a les CCAA, on les retribucions són abonades per aquestes.

Llegir més
Acció sindical Notes de premsa
ANPE es reuneix amb el secretari d'estat d'educació per a informar de la campanya d'equiparació salarial
  • Notícia destacada

I. Balears 26 Abr, 2018
image

ANPE ha presentat al secretari d'Estat, D. Marcial Marín i al director general d'Avaluació i Cooperació Territorial, D. Marc Rando, la campanya #EquiparacionSalarialDocenteYA amb més de 25.000 signatures recollides en només un mes, a més d'exigir la necessària reversió de les retallades mantingudes en el RD-Llei 14/2012.

Llegir més
Acció sindical Notes de premsa
Equiparació salarial docent JA. Més de 20.000 firmes
  • Notícia destacada

I. Balears Nacional 13 Mar, 2018
shutterstock_615761978

Les diferències salarials entre docents de diferents comunitats autonòmes ha anat augmentant progressivament, arribant a ser, en alguns casos, més de 6.000 euros anuals per realitzar les mateixes funcions i havent accedint amb els mateixos requisits i condicions, simplement depenent de la Comunitat Autònoma en la que s'està treballant.

Llegir més
Acció sindical Notes de premsa
ANPE exigeix la recuperació salarial perduda pels docents des de 2010 i la derogació dels RD que mantenen les retallades
  • Notícia destacada

I. Balears 27 Feb, 2018
image

ANPE exigeix la recuperació del salari perdut pels docents des de 2010 a més de la derogació immediata dels reials decrets llei que mantenen les retallades sobre l'ensenyament públic i el seu professorat.  

Llegir més
Retribucions Notes de premsa Acció sindical
Professors al límit. Reportatge al servei del Defensor del Professor
I. Balears Nacional 05 Feb, 2018
image.php

El XL Semanal ha publicat aquest diumenge un reportatge sobre el Servei del Defensor del Professor d'ANPE.

Llegir més
Defensor del professor Notes de premsa
Tornar