El sindicat d'infermeria SATSE i ANPE reclamen infermeres o infermers escolars en els centres educatius públics de balears.


30 Oct, 2018

El Sindicat d'Infermeria SATSE i l'organització de docents ANPE reclamen a Balears que s'incorpori personal d'infermeria en els centres educatius per informar i assistir sanitàriament a tots els escolars de les Balears.

"Els docents fan un excel·lent treball en l'àmbit formatiu i educatiu i el que volem de les infermeres i infermers és complementar la seva tasca amb els nostres coneixements i capacitats a l'hora d'atendre i cuidar una persona malalta o que pateix qualsevol incident i també en informar sobre hàbits de vida saludables ", segons assenyalen des de tots dos sindicats.

Des d'ANPE Balears, assegurem que "la presència d'infermers en els centres escolars evitaria que el professorat hagi d'assumir responsabilitats per a les que no té competències ni formació específica. No demanem que es comenci amb un infermer a cada centre educatiu, però si per atendre aquells més necessitats en aquells col·legis més significatius. "