Des d'ANPE donam l'enhorabona al aspirants que heu obtingut plaça


20 Jul, 2021

DES D’ANPE DONAM L’ENHORABONA ALS ASPIRANTS QUE HEU OBTINGUT PLAÇA!

Fa setmanes que des d’ANPE vàrem fer un desplegament a tots els centres de totes les illes on es duien a terme les oposicions.

La intenció va ser vetllar per la salut dels aspirants i dels membres de tribunals, fent arribar material higiènic i sanitari els dies 19 i 20 de juny. D’aquesta manera vàrem repartir més de 20.000 mascaretes, 10.000 potets de gel hidroalcohòlic i 10.000 bolígrafs, a la vegada que informàvem els aspirants de possibles dubtes que poguessin sorgir els primers dies.

Ara que van sortint els resultats de les diferents especialitats, des del sindicat volem donar l’enhorabona a tots aquells que heu obtingut una plaça en aquest procés. De la mateixa manera, volem donar un missatge d’ànims a tots aquells, que després de tants de mesos d’estudi, no heu tingut el resultat que esperàveu, per això encoratjam i valoram a tots els companys per l’esforç que heu realitzat aquests dies, on s’han presentat a les oposicions 2.901 aspirants i quasi 1.200 membres de tribunal.

Des d’ANPE agraïm a tots la tasca que heu fet i quedam a la vostra disposició per resoldre els dubtes que puguin sorgir.