Anpe insta a Salut i a Educació a coordinar-se per establir el criteri que seguirà amb els docents ja vacunats


08 Abr, 2021

ANPE INSTA A SALUT I A EDUCACIÓ A COORDINAR-SE PER ESTABLIR QUIN CRITERI SE SEGUIRÀ AMB ELS DOCENTS JA VACUNATS

Després d'haver tingut constància sobre la proposta del Ministeri per a administrar la vacuna AstraZeneca tan sols a majors de60 anys, ANPE insta Educació i a Sanitat a establir quan s'administrarà la segona dosi i amb quin “líquid” es pretendrà immunitzar ara al professorat.

Després que el Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes hagin pactat suspendre temporalment l'ús de AZ en els menors de 60 anys, ANPE recorda que la major part dels docents han rebut ja una dosi d'aquesta vacuna, i estem a l'espera d'esclarir quan s'administrarà la segona dosi i amb quin “vial” es farà.

Aquestes qüestions són les que ens han fet arribar els docents al llarg del matí, alguns d'ells preocupats per si és suficient posar-se una dosi, uns altres per si s'han de posar la segona amb el mateix sèrum i alguns a l'expectativa de qin serà el nou fàrmac que es proposarà.

En qualsevol cas, des del sindicat demanem a Sanitat i Educació un esforç per coordinar-se, donar pautes comunes en tots els territoris i donar instruccions clares per als docents que estan pendents de la segona dosi i per als quals no han rebut encara cap.

premsa.1
premsa.2