Anpe consolida una campanya de sostenibilitat davant el dia de l'educació ambiental


27 Gen, 2021

ANPE CONSOLIDA UNA CAMPANYA DE SOSTENIBILITAT DAVANT EL DIA DE L'EDUCACIÓ AMBIENTAL

Ahir dimarts 26 de gener va ser el dia de l'educació ambiental, per això, des d’ANPE volem destacar la importància de la cura del nostre entorn en un planeta de cada vegada més poblat.

Enguany, el sindicat consolida una campanya mediambiental que hem dut a terme aquests dos últims anys, amb la intenció de generar entre la comunitat educativa hàbits de vida sostenibles.

Des d’ANPE pensam que és necessari impulsar mesures que permetin la convivència i el respecte cap al medi ambient, duent a terme petites accions que desenvolupin conductes respectuoses amb el planeta que habitam.

Per això volem donar l’enhorabona a tots els centres que duen a terme projectes ecoambientals i polítiques internes de sostenibilitat, per fer conscients als nostres joves del respecte cap al nostre entorn.

És per això que aquests anys, hem fet arribar als centres educatius de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera:

  • Un repartiment de tassons personalitzables, que hem deixat als claustres, per a eliminar els plàstics d'un sol ús de les escoles.
  • Un decàleg ambiental, en paper reciclat, per a generar hàbits de vida sostenibles entre els nostres alumnes.
  • Hem donat als nostres afiliats ampolles tèrmiques per a reduir el consum de plàstic i minvar el cost energètic a l'hora d'escalfar o refredar les begudes.

 

Finalment, des d’ANPE volem incentivar a tenir cura a l'hora de tirar les màscares que utilitzam, amb la finalitat que no acabin embrutant els carrers dels nostres pobles ni els boscos de les nostres illes.

material-1
material-2
decàleg-medi-ambient