Reunió dels ministres, Celaá i Illa, amb els consellers d'educació i sanitat de les diferents comunitats


27 Ago, 2020

REUNIÓ DELS MINISTRES, ISABEL CELAÀ I SALVADOR ILLA, AMB ELS CONSELLERS D’EDUCACIÓ I SANITAT DE LES DIFERENTS COMUNITATS

Avui de matí s’han reunit els ministres d’educació i sanitat per tractar l’inici del curs escolar a tot l’Estat. Han anunciat que els centres romandran oberts i s’ha aprovat un document amb unes pautes unificades de mesures sanitàries per implementar als centres, referent a l’ús de les mascaretes, grups de convivència estables i del coordinador COVID a cada centre. Malgrat que aquest document pot ser aprofitable per regular algunes mesures sanitàries, té moltes mancances pel que fa a les mesures organitzatives i acadèmiques dels centres, que són necessàries per a la posada en marxa de l’inici de curs, ja que no estan definides les ràtios, amb disparitats entres unes comunitats i altres, i conseqüentment els desdoblaments dels grups, els horaris i l’increment de plantilla de professorat dels diferents territoris.

Des d’ANPE informam que avui dematí s’ha celebrat la reunió entre tots els sindicats amb representació a l’ensenyament públic, amb la intenció de cercar eines de protesta des de la unitat d’acció, respectant les mesures higièniques i sanitàries. També anunciar, que hem rebut una convocatòria de Mesa Sectorial, amb alguns documents, per tractar el proper dilluns 31 d’agost. 

Vos deixam l’enllaç al comunicat de premsa a la web del Ministeri d'Educació i de la notícia a la web de la Conselleria d’Educació. Així com els documents "Guia d'actuació front l'aparició de casos de COVID als centres educatius", l'"Esborrany de l'acord del Consell Interterritorial del Sistema de Salut sobre la declaració d'actuacions coordinades en Salut Pública front a la COVID per a centres educatius i en relació a la vacunació de la grip" i "l'acord del Consell Interterritorial sobre la declaració d'actuacions coordinades en salut pública front la Covid-19 per als centres educatius"

 

guia-actuació-front-aparició-de-casos-de-covid-1
vacunaciÓ-grip
actuacions-salut-pública-centres-educatius