MESA SECTORIAL DIMECRES 27 DE SETEMBRE


04 Oct, 2017

Avui Divendres dia 27 de setembre hem tingut una Mesa Sectorial per tractar la proposta de places i especialitats per a les oposicions del personal docent.

 

Aquesta és la proposta de l’Administració. Des d’ANPE hem fet arribar al Conseller d’educació, el Sr. Martí March, el nostre malestar perquè la Mesa era informativa sense possibilitat de negociació. Finalment, hem quedat emplaçats per una nova Mesa Sectorial on es tindran en compte totes les aportacions dels sindicats amb representació de l’ensenyament públic.

 

Des d’ANPE hem manifestat la nostra intenció de fer una aposta per les oposicions, que siguin escalonades en el temps, amb una calendarització progressiva els propers 5 anys, i que siguin conjugables amb un pacte d’estabilitat per tal de donar diverses oportunitats als nostres docents per poder superar el procés selectiu amb garantíes. A més, hem acordat amb la direcció general de personal docent que treballarem en diferents meses tècniques les properes bases d’interins, millores del procés selectiu, possibles mesures d’estabilitat i la revisió de la recuperació de part de les condicions sociolaborals previstes a l’Acord Marc. Finalment, hem recordat a l’Administració que convoqui també el cos de catedràtics perquè els funcionaris de carrera puguin promocionar.

PROPOSTA OPOSICIONS DPGDOCEN