• Notícia destacada

Procediment extraordinari per a que els interins de la llista S puguin enregistrar la seva formació permanent


27 Jun, 2018

S’ha publicat el BOIB que obri un procés extraordinari de registre per la formació permanent d’activitats formatives del professorat interí no tutoritzats (llista S), segons el decret de formació vigent de maig de 2017. La formació que es presenti, haurà d'adequar-se a la normativa vigent sobre formació permanent.

Es pot presentar tota la formació HOMOLOGADA fins dia 31 de maig de 2018. La no homologada, és a dir “certificada” (cursos Comillas, Camilo José Cela, Isabel I, etc…), es pot entregar com autoformació (s’accepten màxim 100 hores anuals i s’ha de fer memòria explicativa i una transferència didàctica).

Tota la formació registrada mitjançant aquesta convocatòria no computarà per al curs 18-19 sinó per al curs 19-20.

Recordam que la formació feta amb ANPE ILLES BALEARS, tant la del curs 2017-18 com la del curs 18-19 és homologada per aquesta Conselleria. Recordam que ANPE presenta les actes a Conselleria a tots els que fan la formació permanent (tant si tenen portal del personal com si no el tenen).

Vos informam que si no registrau la formació ara, ho podeu fer més endavant durant el curs escolar, anant al regitre de la Conselleria.

Per sol·licitar els cursos d’Anpe, podeu accedir a l’aula virtual clicant aquí

El termini per a presentar les sol·licituds és fins el 16 de juliol.

Les sol·licituds s'han de presentar amb el model de sol·licitud corresponent que teniu a la pàgina de Conselleria, clicau aquí