Tornar

  • Notícia destacada

I. Balears Gen 17, 2018

Mesa Sectorial de dimarts 16 de gener


A la Mesa Sectorial d’avui, hem tractat les mesures d’estabilitat pel curs 2018-2019. En aquest sentit, des d’ANPE Illes Balears tenim la intenció de reeditar el pacte que tenim vigent. Trobam imprescindible establir un pacte d’estabilitat que sigui compatible amb el procés selectiu, per tal de donar tranquil·litat al col·lectiu interí que ja fa uns anys que fa feina. També garanteix l’estabilitat davant canvis normatius i permet cobrar i puntuar l’estiu, quan a altres comunitats autònomes no es feia, així com donar estabilitat a les persones i als centres.

La nostra intenció seria arribar a unes 2000 places amb una durada de 4 anys, ja que hi ha més de 2900 vacants estructurals, 200 jubilacions anuals i una previsió de creixent d’incorporació de professorat per la recuperació de condicions laborals pendents.

La distribució de places es faria a tots els cossos i especialitats tenint en compte el nombre d’interins i les places d’especial dificultat.

Pel que fa a la proposta de la resta de sindicats, respecte a donar prioritat als majors de 55 anys i els 10 anys d’experiència a centres públics, ens pareix una idea que es pot conjugar perfectament dintre del pacte, així tindrien prioritat de contractació a partir de l’1 de setembre per les vacants sobrevingudes i substitucions.

ANPE està disposat a negociar amb la direcció general de Personal Docent i amb el Conseller, el Sr. Martí March, per tal de fer compatibles totes les propostes i cercar el nombre apropiat de places i els anys de durada per tal de donar tranquil·litat al nostre col·lectiu interí.


#Meses de negociació #Interins

Tornar