Tornar

  • Notícia destacada

I. Balears Nov 19, 2018

ANPE rebutja la convocatòria d'interins i demana reprendre les negociacions.


Amb la finalitat de donar estabilitat normativa per garantir la continuïtat dels nostres funcionaris interins, vàrem reiterar a la mesa tècnica i sectorial, que no volíem canvis al barem, per tal que cap interí perdi punts i tots puguin continuar fent feina el proper curs.
La nostra presència a la mesa va ser amb la finalitat de minimitzar els efectes dels canvis proposats per l’Administració i no per acceptar cap dels canvis introduïts, on la Conselleria pareix que ha intentat fer-nos còmplices d’unes mesures que rebutjam. Per aquest motiu ANPE VA VOTAR EN CONTRA de la Resolució de la convocatòria d’interinitats, la qual no va sortir amb una majoria suficient per ser aprovada.
A més, instam a la Conselleria d’Educació a reprendre les negociacions el més aviat possible, on exigirem retornar a la nostra proposta: al barem anterior sense la divisió per blocs, per tal que cap interí perdi ni un sol punt. És imprescindible arribar a un consens.
Finalment, des d’ANPE Illes Balears exigim a la Conselleria que els canvis de les convocatòries d’interinitats es treballin amb temps suficient, fent propostes que no perjudiquin els interins que actualment estan treballant a l’escola pública.


#Interins

Tornar