ANPE IB us desitja molt bon inici de curs


10 Sep, 2019

BON INICI DE CURS!
Després d’aquests dies de preparació de materials, programacions, aules, reunions, etc,…aquest dimecres, rebrem 170.000 alumnes que iniciaran un nou curs escolar, la majoria d’aquests repartits entre els 424 centres públics que existeixen a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.
Representam un dels col•lectius més nombrosos, amb 13.000 docents, on totes les famílies ens deixen els seus fills a les nostres mans, per donar-lis valors, criteris i coneixements i perquè es desenvolupin com a persones lliures en un món, de cada vegada més exigent.
És en aquest sentit que volem agrair la il•lusió dels nostres mestres i professors, que feu de l’escola pública el model d’equitat, igualtat i professionalitat essencial dintre de la nostra societat, i que configuren les arrels d’ANPE.
Tots nosaltres, amb vosaltres, continuarem amb la defensa dels nostres drets i interessos, i vetllarem pel vostre benestar. Com sempre, ja sabeu que ens podeu trobar a les nostres xarxes socials, a la seu, o a una visita de centre.
Tot l’equip d'ANPE vos desitjam un bon curs escolar!
Recordau que hi ha un avís de pluges intenses amb la prohibició de qualsevol tipus d’activitat de risc en espais naturals, especialmente a la Serra de Tramuntana i a l’illa d’Eivissa.