Resultat de la recerca

Tornar

  • Notícia destacada

I. Balears 17 Gen, 2018
MESA SECTORIAL DE DIMARTS 16 DE GENER

A la Mesa Sectorial d’avui, hem tractat les mesures d’estabilitat pel curs 2018-2019. En aquest sentit, des d’ANPE Illes Balears tenim la intenció de reeditar el pacte que tenim vigent. Trobam imprescindible establir un pacte d’estabilitat que sigui compatible amb el procés selectiu, per tal de donar tranquil·litat al col·lectiu interí que ja fa uns anys que fa feina. També garanteix l’estabilitat davant canvis normatius i permet cobrar i puntuar l’estiu, quan a altres comunitats autònomes no es feia, així com donar estabilitat a les persones i als centres.  

Llegir més
#Meses de negociació #Interins
  • Notícia destacada

I. Balears 18 Gen, 2018
CONVOCATÒRIA PLACES PROFESSORS ESPECIALISTES CURS 2017/2018 (4a convocatòria)

El termini per presentar les sol·licituds i la documentació per participar en la convocatòria és del dia 19 al dia 25 de gener, ambdós inclosos.

Llegir més
#Interins #Convocatòries específiques
  • Notícia destacada

I. Balears 13 Gen, 2018
GRAN PARTICIPACIÓ AL CURS ESTRATÈGIES PER PREPARAR I SUPERAR AMB ÈXIT EL PROCÉS SELECTIU D'OPOSICIONS A MALLORCA

Aquest cap de setmana ha tengut lloc el curs "Estratègies per preparar i superar amb èxit el procés selectiu d'oposicions" a Mallorca!!!

Llegir més
#Interins #Formació
I. Balears Catalunya 19 Des, 2017
Convocatòria Oposicions 2017/2018

 Resolució ENS/2742/2017, de 21 de novembre de convocatòria de concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i per a l’adquisició de noves especialitats.(DOGC núm. 7507, de 29.11.2017)

Llegir més
#Interins #Oposicions #Convocatòries específiques
I. Balears 02 Ago, 2017
ATENCIÓ FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES

ATENCIÓ FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES     Vos recordam, que teniu 10 dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació al BOIB de la llista d’aspirants que han superat el procés selectiu (que es va publicar dissabte 29 de juliol). Així haureu de presentar a la Direcció General de Personal Docent els següents documents:   - Fotocòpia compulsada del títol exigit per a l’ingrés al cos o certificació acadèmica original. - Fotocòpia del document nacional d’identitat vigent. - Fotocòpia compulsada del títol de formació pedagògica i didàctica. - Certificat mèdic oficial. - Declaració jurada.

Llegir més
#Interins
I. Balears 26 Jul, 2017
FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES

FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES   Llistes definitives d'adjudicació de plaça als funcionaris en pràctiques per al curs 2017-18. Només teniu el dia d’avui per presentar reclamacions.

Llegir més
#Interins
Tornar